погода Донецке
купить регистратор

Увод

 

Од  оснивања до данас, Удружење је пролазило кроз различите фазе, a пут којим смо ишли од оснивања до данас најчешће је био тежак, трновит, уз успјехе и падове,  радости и разочарења, срећу и тугу ...

Наш пут се не разликује много од путева других, нама сличних удружења и организација.

Није било лако али, ваљда је сваки пут до успјеха такав, тежак, неизвјестан, пун препрека, понекад и лажних пријатеља.

Да би тим и таквим путем стигли до зацртаног циља морате имати пријатеље, оне на које се можете ослонити, којима можете вјеровати, на оне за које сте сигурни да ће вас на том путу пратити, да ће вам бити ослонац, да вас неће у тешком времену напустити, да вас неће повриједити нити изневјерити.

Тешко вријеме смањује број пријатеља, али ствара вриједнија пријатељства.

Пријатеље бирамо сами, али то није само ствар наше жеље и воље, то је ствар прије свега обостраног поштовања и уважавања.

Имати пријатеље у овом тешком времену је богатство од непроцјенљиве вриједности, али и потврда наше вриједности, вриједности циљева за које се боримо, вриједности резултата те борбе.

Ми чврсто вјерујемо у успјех наше мисије, остваривање наших циљева зацртаних у Програму рада. Онда, кад нам је најтеже, када не можемо сами да остваримо одређени циљ, тражимо помоћ пријатеља, а она хвала Богу када је то најпотребније увијек буде ту, било у моралном или материјалном смислу.

Надамо се да ће се листа наших пријатеља  сваким даном, сваком нашом битком, сваким нашим добрим резултатом, транспарентним радом, увећавати и проширивати.

Колико смо „богато“ Удружење говори и ова презентација листе ПРИЈАТЕЉА УДРУЖЕЊА.

Хвала свим пријатељима који су у оквиру својих могућности у протеклом периоду подржали наш рад.

Хвала свим пријатељима који су нам помогли, а из одређених разлога не желе да их јавно поменемо.

Хвала свима онима које нисмо овом приликом споменули, а оне које смо нехотично овом приликом заборавили најискреније извињење !

Због искрене захвалности наведеним појединцима, установама, предузећима и организацијама, који су подржали досадашње активности Удружења, упућујемо најискреније извињење онима који су нам такође помогли, а које смо можда нехотично заборавили !

 

„Човјек је богат онолико колико има пријатеља“.

 

 

 

Штампа

женский журнал
cправочник лекарств